We willen het realiseren van zonnepanelen op het dak op uw huis met zo weinig mogelijk overlast voor u doen. We hebben hiervoor het volgende stappenplan opgezet.

Stap 1: meldt u hier aan als geïnteresseerde

De aanmelding is vrijblijvend. Wij noteren uw gegevens en delen deze met Solar Engineers.

Stap 2: Solar Engineers maakt een prijsindicatie

Op basis van uw adres maakt Solar Engineers een prijsindicatie voor het maximaal aantal panelen dat op uw dak kan. Dit kunnen er altijd minder worden natuurlijk, afhankelijk van uw wensen en elektriciteitsverbruik.
De prijsindicatie wordt op afstand gemaakt, zonder bij u thuis te komen. Deze prijsindicatie is vrijblijvend.

Stap 3: u bent nog steeds geïnteresseerd en u wilt graag een formele offerte ontvangen

Solar Engineers maakt een afspraak met u en komt de situatie bij u thuis opmeten. Samen met u gaan zij na welke opstelling voor uw huis en uw situatie het meest geschikt is en op welke wijze de panelen kunnen worden aangesloten op uw meterkast. Ook is er dan tijd om allerlei vragen die u heeft met de specialist van Solar Engineers te bespreken

Binnen een week ontvangt u een offerte van Solar Engineers. De Groene Regentes ontvangt een kopie van de offerte. Deze hebben wij nodig voor de subsidie aanvraag.

Stap 4: u geeft Solar Engineers opdracht tot levering en plaatsing

De firma MEVABA zal met u een afspraak maken om de panelen te plaatsen.

Stap 5: u ontvangt de factuur

Wanneer de panelen zijn geplaatst en in werking gesteld, betaalt u de factuur. De Groene Regentes ontvangt een kopie van de factuur. Deze hebben wij nodig voor de aanvraag van de subsidie van het Klimaatfonds en Fonds1818.

Stap 6: er wordt subsidie aangevraagd

Gedurende het hele project houden we telkens bij hoeveel deelnemers belangstelling hebben, hoeveel deelnemers een offerte aanvragen, hoeveel daadwerkelijk tot opdracht overgaan en hoeveel panelen geïnstalleerd zijn. Waneer we de grens van 100 ton CO2 bereiken vragen wij subsidie aan bij Duurzaam Den Haag en krijgt u naar verhouding van het aantal panelen dat u heeft geplaatst uw deel van de subsidie teruggestort op uw rekening.

Stap 7: u vraagt BTW-teruggave aan

Voor de BTW-teruggave hebben wij hier een apart stappenplan. U kunt dit stappenplan volgen en zelf de BTW-teruggave regelen bij de Belastingdienst. Mocht u dit een moeilijk proces vinden dan zorgen wij met alle plezier dat iemand u daar even mee komt helpen.

Stap 8: u hoopt op heel veel mooi weer

De panelen liggen er en gaan voor u elektriciteit produceren voor – naar verwachting – de komende 25 jaar. Bij lange zomerdagen geniet u van extra veel stroom.