Zonnepanelen op eigen dak

Collectieve inkoop voor zonnepanelen op eigen dak

Profiteer van een collectieve korting voor zonnepanelen via De Groene Regentes. We hebben een interessante inkoopactie in samenwerking met de leverancier en installateur waarmee wij goede ervaringen hebben opgebouwd. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor panelen?  U kunt altijd een volledig vrijblijvende en indicatieve offerte van de kosten aanvragen.

VRAAG OFFERTE AAN

Samenvatting van de actie

Wanneer u meedoet met deze actie krijgt u vanaf 15% projectkorting op de zonnepanelen van de leverancier. Zodra er een aantal van 70 panelen is geplaatst wordt door on een aanvullende subsidie vanaf €1.500,- aangevraagd van het Klimaatfonds van Duurzaam Den Haag. Deze subsidie wordt naar rato van opbrengst van de geplaatste panelen verdeeld over de deelnemers van die tranche, gemiddeld komt dat op nogmaals ongeveer €20,- per paneel.

Daarnaast biedt het Fonds 1818 een zogeheten subsidieverdubbelaar aan. Met deze subsidie mag de Groene Regentes verder investeren in andere duurzame projecten in de wijk.

Voor deze actie werken we samen met Solar Engineers uit Den Haag, het bedrijf dat ook de collectieve installatie op het dak van sporthal Gaslaan heeft geleverd. Solar Engineers komt uw situatie opnemen en maakt voor u een offerte. Zij kunnen ook helpen bij BTW teruggave. De firma MEVABA gaat de installatie verzorgen.

VRAAG OFFERTE AAN

De actie tot nu toe

Er zijn tot 1 januari 2018 al bijna 1000 panelen geplaatst. Dat is goed voor ruim 200.000 kWh. In het kaartje hieronder proberen we bij te houden waar belangstelling uit de wijk kwam en waar panelen zijn geplaatst.