Initiatiefnemers

Het begon met de Zon der Gaslaan

Wij zijn wijkbewoners die onze wijk willen vergroenen en verduurzamen. Het eerste gerealiseerde project van De Groene Regentes was het collectieve dak op de Sporthal ‘Zon der Gaslaan”. Op de foto staan de 8 initiatiefnemers van dit eerste project. Inmiddels zijn er veel meer actieve wijkgenoten betrokken bij de verschillende initiatieven van De Groene Regentes. Samen staan we sterk en maken we het verschil.

We richten ons op drie onderdelen: Energie, Vervoer en Isolatie van woningen. Acties die je zelf kunt nemen in de eigen woning zoals zonnepanelen, dubbel glas enz.  We ondersteunen buurtbewoners door onze ervaringen en die van anderen te delen en samen te werken met partijen waarin wij vertrouwen hebben.
Daarnaast gaan we door met activiteiten die je met elkaar kunt en moet doen.  Het geeft ons letterlijk en figuurlijk veel energie als we met elkaar een prominent dak in de wijk met zonnepanelen kunnen beleggen. Of met een groeiend groepje wijkgenoten aan de slag te gaan om een elektrische auto te delen met buurtgenoten. Er zijn nog zoveel mogelijkheden om onze wijk nog mooier, groener, socialer en leefbaarder te maken.

Mee doen ?  Van harte welkom. Stuur ons een bericht.

 

 

 

Initiatiefnemers ‘Zon der Gaslaan’
vlnr: Gerald van Es, Charlotte van Slagmaat, Bastiaan de Jong, Conny Voordendag, Guido Beauchez, Jeroen Boon, Sonja van der Eijk en Wim Schutten.