Doneer je €190 energie compensatie


Heb je de energie compensatie niet direct nodig? Schenk deze aan een stadgenoot!

In november en december ontvangt iedereen die een energieaansluiting heeft een energiecompensatie van de overheid van tweemaal €190,-. Best veel mensen hebben aangegeven deze zelf niet nodig te hebben. Geldt dat ook voor jou? Dan kun je met dit bedrag andere mensen in Den Haag helpen die te maken hebben met energiearmoede. Bijvoorbeeld zodat ze in staat worden gebracht hun huis te verduurzamen. Zo zitten zij er deze winter ook warmpjes bij!

Deze actie is een initiatief van bewoners uit het Statenkwartier dat wordt uitgevoerd in samenwerking met Energiecoöperatie Moerwijk en stichting Duurzaam Den Haag. Vanuit De Groene Regentes roepen wij natuurlijk onze wijkgenoten ook op om hier aan deel te nemen. Door mee te doen met de actie kun je dichtbij huis direct van betekenis zijn voor een ander.

Doneer nu je energietoeslag

Direct storten kan via de betaallink die door Duurzaam Den Haag beschikbaar is gesteld: klik hier of gebruikt onderstaande QR code:

Dit project is een initiatief van bewoners uit Moerwijk en het Statenkwartier, maar ook donaties uit andere wijken zoals onz mooie wijk zijn natuurlijk ook van harte welkom!