Bijeenkomst Buurtschuur Segbroek

De Buurtschuur Segbroek heeft inmiddels mooi onderdak gevonden aan de Boylestraat 20 bij Stichting Eekta. Ook zijn er al mooie stappen gemaakt: de ruimte is milieuvriendelijk geverfd door Ernst de Nobel van het duurzame bedrijf EcoCoating, gedeeltelijk ingericht met gereedschap uit de buurt verkregen en een nieuwe stenen vloer gelegd! Inmiddels zijn er door vele belangstellenden goede tips en suggesties gedaan tijdens de twee eerdere voorlichtingsbijeenkomsten. En wordt met enige regelmaat tweedehands gereedschap gedoneerd aan de buurtschuur, waaronder ook recent een mooie donatie van Gered Gereedschap. Jeroen is daar er dankbaar voor!

Nu breekt er een nieuwe fase aan om de Buurtschuur snel te kunnen openen en kan Jeroen wel wat extra handengebruiken! Dus woon je in de buurt en heb je tijd en zin om actief bij te dragen? Ben je bijvoorbeeld handig of wil je dit juist leren? Er zijn o.a taken als: de ruimte verder inrichten en onderhouden, gereedschap inventariseren, opknappen, repareren, administratiesysteem opzetten enz. Als je zelf geen ‘klusser’ bent, kun je misschien ook op een andere manier helpen.

Dinsdagavond 28 mei wil Jeroen concreet aan de slag. De avond start om 19:00 uur en de inloop is vanaf 18:30 uur aan de Boylestraat 20. Het programma loopt tot ca. 21:30 uur. Graag aangeven
via de facebook pagina Segbroekdeelt en eventpagina de Buurtschuur of je komt i.v.m. de catering van de avond.

Boy van bureau Ondersteboven en oprichter van Onzichtbaar Den Haag is bereid gevonden om jullie hierin te begeleiden. Hij werkt altijd met veel aanstekelijk enthousiasme (hoofd, hart en handen) en het beloofd daarom een mooie avond te worden!

En ten slotte heb je zelf nog gereedschap wat je niet meer vaak gebruikt? (of ken je iemand anders die nog wat ‘op de plank’ heeft liggen, laat het mij weten)
Fijn wanneer je dit wil schenken aan de Buurtschuur! Neem dan snel contact op met mij om het op te halen, of je mag het ook op afspraak zelf komen afleveren aan de Boylestraat 20 of deze avond meenemen kan natuurlijk ook.

Graag tot de 28 mei!

Share