Informatiebijeenkomst De Nieuwe Regentes

Op 13 april  was in theater De Nieuwe Regentes een informatiebijeenkomst over het nieuwe zonnedak op het theater. Diezelfde dag werd de Coöperatie Haags Opgewekt U.A. opgericht, een eerste stap in de realisatie.

Vanaf 13 april is ook de inschrijving geopend. Er zijn 320 paneelaandelen en er is inmiddels al veel belangstelling. Dit is de presentatie die op de informatie avond is gegeven en meer informatie kunt u vinden op de projectpagina. Met de knop hieronder gaat u direct naar het inschrijfformulier.

Direct inschrijven

Voorafgaand aan de bijeenkomst van het nieuwe zonnedak is de ALV van de coöperatie ‘Zon der Gaslaan’. Er is gelegenheid ook deze ALV bijwonen zodat u een indruk krijgt hoe e.e.a. in zijn werk gaat, uiteraard heeft u alleen stemrecht op deze vergadering als u lid bent van ‘Zon der Gaslaan’. De ALV start om 20:00 (inloop vanaf 19:45) en zal circa 20:45 uur worden afgerond.

Share