Actie met Hoom gestart

Naast zonnepanelen en warmtepompen verdient ook isolatie van de vaak honderd jaar oude panden in onze wijk aandacht. Daarom organiseert de Groene Regentes samen met Hoom een collectieve actie om u te helpen met het vinden van energiebesparende maatregelen.

Wat doet Hoom?

De energiebespaarservice Hoom is een samenwerkingspartner van Hou van je Huis van de gemeente Den Haag. Hoom maakt energie besparen makkelijk door bewoners van begin tot eind te begeleiden met onafhankelijk advies en een voordelig collectief aanbod. Zij zorgen voor offertes van zorgvuldig geselecteerde bedrijven en zorgen ervoor dat de energiebesparende maatregelen perfect worden opgeleverd.

Buurtbijeenkomst

De Groene Regentes en Hoom lichten de collectieve actie graag aan u toe op de op de buurtbijeenkomst in de Nieuwe Regentes (Weimarstraat 63) op 23 mei om 20:00 uur. Hier vertellen zij u graag wat er mogelijk is in uw woning. Hou voor verdere informatie onze website in de gaten.

Share