Workshop wormtoren maken

Zaterdag 4 maart 2017 leert kunstenaar Moki Last je om in een dag zelf een wormentoren te maken met ruimte voor 24 planten. De toren is van klei en wordt gestookt in Moki’s keramiekoven. Voor 100 euro inclusief klei, lunch en stoken maak je in 6 uur je toren. De toren is na de eerste keer stoken wit. Geglazuurd (zwart wit of blauw wit) kost hij 25 euro extra. Kant en klare torens zijn te koop voor 145 (wit) of 170 (in kleur) euro.

In de centrale koker is plaats voor een kilo groenteafval en een aantal wormen. Deze verteren het keukenafval tot compost en maken de aarde nog vruchtbaarder. Ook deze (tijger)wormen kan Moki leveren.

De workshop is op 4 maart van 10:00 tot 16:00 uur in Moki’s atelier in het Oude Centrum van Den Haag op de Lange Beestenmarkt 76. Andere data zijn bespreekbaar vanaf 4 deelnemers.

Wil je meedoen? Neem dan contact op met moki@mokilast.nl of bel 06 – 53 77 09 46. Heb je wel interesse, maar kun je niet op 4 maart, stuur s.v.p. een mail naar info@groeneregentes.nl. Als er voldoende deelnemers zijn, zoeken we een nieuwe datum.

Share