Een nieuwe website

We hebben onze website eens goed onder handen genomen. Doordat het aantal projecten groeide en we steeds meer informatie met iedereen willen delen hebben we voor een indeling met een menustructuur gekozen.

Ieder project heeft nu een eigen pagina met achterliggende pagina’s voor achtergrondinformatie. Ook hebben we geprobeerd de website interactiever te maken door het commentaar aan te zetten. En we hebben formulieren toegevoegd.

Als we berichten hebben komen die als vanouds op onze homepage terug. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk van de oude berichten terug te laten komen dus is ons archief grotendeels behouden gebleven. De website beperkt zich tot het nieuws van de Groene Regentes, op Facebook zijn we veel actiever met ook andere berichten en leuke weetjes over duurzaamheid.

Share